Forma na pečenie bagiet Emile Henry 39 x 24 cm čierna

Kód: 795506
€135,90 –9 %
Forma na pečenie bagiet Emile Henry 39 x 24 cm čierna
€135,90 –9 % €123,50
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
21.5.2024
Možnosti doručenia

Forma na pečenie 3 domácich bagiet naraz od EMILE HENRY. Forma na pečenie bagiet je to pravé na jednoduchú prípravu 3 dokonalých chrumkavých bagiet. Forma na pečenie bagiet EMILE HENRY je vyrobená z vysoko odolnej keramiky. Vyrobené vo Francúzsku. Korenistá čierna pleseň na domáce bagely.

Detailné informácie

Podrobný popis

Keramická forma na bagety je výsledkom niekoľkoročného výskumu spoločnosti Emile Henry. Špeciálny tvar v spolupráci s inovatívnou burgundskou keramikou zaručuje, že vaše bagety budú mať počas pečenia ideálnu vlhkosť, ktorá je tajomstvom ich štruktúry a chuti. Výsledkom bude chrumkavá kôrka na povrchu a mäkké a hladké cesto vnútri. Upečte si domáce biele a celozrnné bagety, nebudete chutiť inak.

Príprava a varenie Cesto nechajte vykysnúť pri izbovej teplote. Po prvom vykysnutí cesto opäť vypracujte a vložte ho do vymastenej formy. Cesto nechajte opäť vykysnúť. Vždy nechajte kysnúť podľa presného času uvedeného v recepte. Ak necháte cesto kysnúť príliš dlho, unaví sa. Tesne pred pečením urobte na povrchu rýchle a hladké rezy nožom. Tieto rezy vytvárajú slabé miesta v kôrke a umožňujú jej stúpanie. Uzavretú formu vložte do predhriatej rúry - zvyčajne na 240 °C. Forma je vyrobená zo špeciálnej keramiky, ktorá udržiava dokonalú vlhkosť počas pečenia. Po upečení odstráňte kryt formy a nechajte bagety vychladnúť, aby bola kôrka krásne chrumkavá.

Materiál. 10 rokov záruky

Dodatočné parametre

Kategória: Pečiace formy
Záruka: 10 let
Farba: Čierna
Rozmery: 39 x 24 cm
Materiál: keramika
Typ výrobku: Formy na pečenie
Vnútorný povrch: Keramika
Rozmer: 39x24cm
Umývanie v umývačke riadu: ÁNO
Rúra: ÁNO (300 °C)

Emile Henry představení firmy

Křupavé. Rychlé a snadné bagety

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: