Forma na pečenie Ciabatty 39 x 24 cm Emile Henry čierny

Kód: 795502
€126 –20 %
Forma na pečenie Ciabatty 39 x 24 cm Emile Henry čierny
€126 –20 % €100,80
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia

Forma na pečenie 2 kusov domácej ciabatty naraz. Forma na pečenie ciabatty je ako stvorená na jednoduchú prípravu 2 dokonalých chrumkavých ciabatt. Forma je vyrobená vo Francúzsku. Čierna forma na domáce pečenie. Celkový vonkajší rozmer je 39x24x10,5 cm, hmotnosť 3,4 kg. Objem 0,5 litra.

Detailné informácie

Podrobný popis

Keramická forma na pečenie ciabatty je výsledkom niekoľkoročného výskumu spoločnosti Emile Henry. Špeciálny tvar v spolupráci s inovatívnou burgundskou keramikou zaručuje, že vaše ciabatty budú mať počas pečenia ideálnu vlhkosť, ktorá je tajomstvom ich štruktúry a chuti. Výsledkom bude chrumkavá kôrka na povrchu a mäkké a jemné cesto vo vnútri. Upečte si domáci biely a celozrnný chlieb, chuťovo sa nebude líšiť.

Príprava a varenie Cesto nechajte vykysnúť pri izbovej teplote. Po prvom vykysnutí cesto opäť vypracujte a vložte ho do vymastenej formy. Cesto nechajte opäť vykysnúť. Vždy nechajte kysnúť podľa presného času uvedeného v recepte. Ak necháte cesto kysnúť príliš dlho, unaví sa. Tesne pred pečením urobte na povrchu rýchle a hladké rezy nožom. Tieto rezy vytvárajú slabé miesta v kôrke a umožňujú jej stúpanie. Uzavretú formu vložte do predhriatej rúry - zvyčajne na 240 °C. Forma je vyrobená zo špeciálnej keramiky, ktorá udržiava dokonalú vlhkosť počas pečenia. Po upečení odstráňte kryt formy a nechajte ciabattu vychladnúť, aby bola kôrka krásne chrumkavá.

Materiál. 10 rokov záruky

Dodatočné parametre

Kategória: Pečiace formy
Záruka: 10 let
Farba: Čierna
Rozmery: 39 x 24 cm
Materiál: keramika
Typ výrobku: Formy na pečenie
Vnútorný povrch: Keramika
Umývanie v umývačke riadu: ÁNO
Materiál: Keramika HR®
Rúra: ÁNO (300 °C)

Emile Henry představení firmy

Křupavé. Rychlé a snadné bagety

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: