Forma na 5 bagiet, 39x24cm granátovo červená, Emile Henry

Kód: 345519
€130
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
21.6.2024
Možnosti doručenia

Forma na pečenie 5 domácich bagiet naraz od EMILE HENRY. Forma na pečenie bagiet je to pravé na jednoduchú prípravu 5 dokonale chrumkavých bagiet. Forma na pečenie bagiet EMILE HENRY je vyrobená z vysoko odolnej keramiky. Vyrobené vo Francúzsku. Granátovo červená forma na domáce pečenie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Keramická forma na pečenie bagiet je výsledkom niekoľkoročného výskumu spoločnosti Emile Henry. Špeciálny tvar v spolupráci s inovatívnou burgundskou keramikou zaručuje, že vaše bagety budú mať počas pečenia ideálnu vlhkosť, ktorá je tajomstvom ich štruktúry a chuti. Výsledkom bude chrumkavá kôrka na povrchu a mäkké a hladké cesto vo vnútri. Upečte si domáce biele, ale aj celozrnné bagely, ktoré vám budú chutiť.

Príprava: Pripravené cesto nechajte pri izbovej teplote prikryté vykysnúť. Po prvom vykysnutí cesto opäť vypracujte a vložte ho do vymastenej formy. Cesto nechajte opäť vykysnúť. Vždy nechajte kysnúť podľa presného času uvedeného v recepte. Ak necháte cesto kysnúť príliš dlho, unaví sa. Tesne pred pečením urobte na povrchu rýchle a hladké rezy nožom. Tieto rezy vytvárajú slabé miesta v kôrke a umožňujú cesto vykysnúť. Uzavretú formu vložte do predhriatej rúry - zvyčajne pri 240 °C. Forma je vyrobená zo špeciálnej keramiky, ktorá udržiava dokonalú vlhkosť počas pečenia. Po upečení odstráňte kryt formy a nechajte bagety vychladnúť, aby bola kôrka krásne chrumkavá.

Materiál: burgundská hlinená keramika vypálená pri 1100 °C. Možno umývať v umývačke riadu.

Dodatočné parametre

Kategória: Pečiace formy
Záruka: 10 let
Farba: Červená
Rozmery: 29 x 15 cm
Materiál: keramika
Typ výrobku: Formy na pečenie
Vnútorný povrch: Keramika
Materiál: Keramika HR®
Umývanie v umývačke riadu: ÁNO

Emile Henry představení firmy

Křupavé. Rychlé a snadné bagety

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: