Forma na koláč štvorcová 15 x 36 cm Emile Henry slonová kosť
Kód: 026034Súvisiaci tovar

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 24 cm Táto okrúhla forma na...

Prémiová forma na koláče a quiche z radu Let’s Bake! o priemere 26 cm s odnímateľným dnom a...

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 26 cm Táto okrúhla forma na...
Podrobný popis
Keramická obdĺžniková štvorcová forma na tortu z burgundské hliny krémovej farby. Určené na sladké a slané koláče, quiche, gratinované jedlá... Ideálne vysoké okraje zabezpečujú jednoduché používanie. Vysoko dekoratívny vzhľad umožňuje servírovanie priamo na stole.
Vďaka svojmu zloženiu uchováva keramika jedlo veľmi dlho teplé.
Nádobie značky Emile Henry s technológiou High Resistance® je odolné voči nárazom a poškriabaniu. Možno ho bez problémov piecť, zmrazovať, variť, krájať a nakoniec servírovať. Po vybratí z mrazničky ho môžete okamžite vložiť do rúry alebo mikrovlnnej rúry.
Dodatočné parametre
Kategória: | Pečiace formy |
---|---|
EAN: | 3289310260343 |
Farba: | Béžová |
Materiál: | keramika |
Typ výrobku: | Forma na koláč |
Vnútorný povrch: | Keramika |

Klasická forma s nepriľnavým povrchom na dokonalý koláč klasického tvaru. Forma na tortu Nordic...

Forma BAVARIA na štvorcovú bábovku v dizajne inšpirovanom geometrickými vzormi. Bavorská forma na...

Nepřilnavá forma HERITAGE pro luxusní bábovku spirálového tvaru. Bábovková forma značky Nordic...

Forma CRYSTAL na oslnivú tortu v dizajne inšpirovanom brúseným krištáľom. Forma na buchty Nordic...

Obdĺžniková keeramická forma na slané a sladké koláče, Made in France. 34,5 x 14 x 4 cm,...

Jednoduchá príprava domáceho chleba. Táto forma, ktorá je výsledkom dvojročného výskumu, sa...

Forma ANNIVERSARY na 6 exkluzívnych malých tort v nadčasovom tvare. Forma na buchty Nordic Ware...

Štetec, ktorý uľahčuje čistenie tortovej formy, vďaka hrotu na druhom konci sa dostanete aj do...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.