Forma na koláč štvorcová 15 x 36 cm Emile Henry slonová kosť
Kód: 026034Súvisiaci tovar

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 14 cm Táto okrúhla forma na...

Prémiová forma na koláče a quiche z radu Let’s Bake! o priemere 26 cm s odnímateľným dnom a...

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 24 cm Táto okrúhla forma na...

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 26 cm Táto okrúhla forma na...
Podrobný popis
Keramická obdĺžniková štvorcová forma na tortu z burgundské hliny krémovej farby. Určené na sladké a slané koláče, quiche, gratinované jedlá... Ideálne vysoké okraje zabezpečujú jednoduché používanie. Vysoko dekoratívny vzhľad umožňuje servírovanie priamo na stole.
Vďaka svojmu zloženiu uchováva keramika jedlo veľmi dlho teplé.
Nádobie značky Emile Henry s technológiou High Resistance® je odolné voči nárazom a poškriabaniu. Možno ho bez problémov piecť, zmrazovať, variť, krájať a nakoniec servírovať. Po vybratí z mrazničky ho môžete okamžite vložiť do rúry alebo mikrovlnnej rúry.
Dodatočné parametre
Kategória: | Pečiace formy |
---|---|
EAN: | 3289310260343 |
Farba: | Béžová |
Materiál: | keramika |
Typ výrobku: | Forma na koláč |
Vnútorný povrch: | Keramika |

Forma na pečenie a servírovanie, na slané a sladké koláče a quichy. Vysoko odolná keramika,...

Formulár na 6 luxusných špirálovitých mylarových buchiet. Forma na buchty Nordic Ware je vyrobená...

Obdĺžniková forma na slané a sladké koláče, Made in France. 32 x 22 x 4 cm, vonkajšie rozmery 34...

Na pečenie a servírovanie, na slané a sladké koláče a quichy. Vysoko odolná keramika. Priemer 26...

Premiová forma s nepriľnavým povrchom pre 24 rúčok naraz. Celková veľkosť formy je 27 x 21 cm, na...

Nepriľnavý plech na pečenie 2 bagiet z oceňovanej kolekcie MasterClass Crusty Bake pre dokonale...

Na pečenie a servírovanie, na slané a sladké koláče a quichy. Priemer 24 cm, výška 5 cm, objem...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.