Zmes indického korenia Keema masala 50g, SHAN
Kód: SF0143Súvisiaci tovar
Nepriľnavá panvica wok ideálnej veľkosti na rýchle a zdravé ázijské jedlá, ako aj na vyprážanie a...
Pánev na smažení s nepřilnavým keramickým povrchem pro vysokou povrchovou teplotu a dokonalý...
Vďaka svojmu tvaru je štvorcová panvica vhodná najmä na vyprážanie mäsa, rýb, ktoré sa nesmažia,...
Neuveriteľne všestranná 24cm panvica s nepriľnavým povrchom, indikácia teploty Thermopoint na...
Profesionálna nepriľnavá panvica, 4 mm hrubé steny, odolný nepriľnavý povrch, rukoväť s otvorom...
Profesionálna nepriľnavá panvica, 4 mm hrubé steny, odolný nepriľnavý povrch, rukoväť s otvorom...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný,...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný,...
Podrobný popis
Základný recept:
Na rozohriatom oleji opečte cibuľu dozlatista, pridajte cesnak, zázvor, zmes Shan Keema a mleté mäso. Smažte, kým tekutina takmer nevyschne. Pridajte paradajky a 1-2 šálky vody. Prikryte a varte na miernom ohni (20-30 minút), kým mleté mäso nezmäkne. Pridajte zelené čili papričky, čerstvý koriander a varte, kým sa neoddelí olej. Často miešajte.
Dodatočné parametre
Kategória: | Korenie |
---|---|
Typ výrobku: | Korenie |
PEUGEOT ZANZIBAR, nepravé korenie, ktoré rastie divoko v lesoch pokrývajúcich pohoria severného...
ZANZIBAR s 20 g vietnamského korenia Ba Ria. Môže sa používať samostatne alebo ako zásobník...
Korenie TRS je ideálne na zvýraznenie farby a chuti potravín. V závislosti od požiadaviek na...
Shan Pilau Biryani Mix obsahuje dokonalú zmes bohatého a aromatického korenia, ktoré vám pomôže...
Vychutnajte si lahodnú jemnú zemiakovú kašu, ako ju pripravujú najlepší šéfkuchári. Môžete ho...
ZANZIBAR zásobník s 20 g kambodžského červeného korenia Kampot. Môže sa používať samostatne alebo...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.