Čierne korenie Ba Ria 20g ZANZIBAR, PEUGEOT
Kód: 32722KSSúvisiaci tovar
Vďaka svojmu tvaru je štvorcová panvica vhodná najmä na vyprážanie mäsa, rýb, ktoré sa nesmažia,...
Panvica na smaženie, na vajíčka, zeleninu, slaninu, steaky, ryžové jedlá a zdravé vyprážanie bez...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný,...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný,...
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný,...
Kulatá liatinová panvica sa rovnomerne zahrieva až po okraj a dlho udržiava teplo.
Pánev je opatřena keramickým nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání, který je tak účinný,...
Podrobný popis
Čierne korenie Ba Ria sa pestuje a zbiera v strednom Vietname na malých rodinných plantážach. Vysoko ovocné gurmánske tóny, pripomínajúce konzervované paradajky a marhuľový džem, robia z tohto korenia ideálny doplnok k červenému mäsu, mastným rybám (makrely, sardinky, ančovičky atď.), paradajkovým omáčkam, šošovici, ovocným šalátom alebo dusenému mäsu (jahody) , čerešniam, figám, broskyniam) a čokoládovým dezertom.
Dodatočné parametre
Kategória: | Korenie |
---|---|
Farba: | Čierna |
Séria: | Zanzibar |
Typ výrobku: | Korenie |
Hmotnosť obsahu: | 20g |
PEUGEOT ZANZIBAR, nepravé korenie, ktoré rastie divoko v lesoch pokrývajúcich pohoria severného...
Korenie TRS je ideálne na zvýraznenie farby a chuti potravín. V závislosti od požiadaviek na...
Shan Pilau Biryani Mix obsahuje dokonalú zmes bohatého a aromatického korenia, ktoré vám pomôže...
Shan Keema Mix vám pomôže pripraviť si doma chutné vyprážané mleté mäso.
ZANZIBAR zásobník s 20 g kambodžského červeného korenia Kampot. Môže sa používať samostatne alebo...
Vychutnajte si lahodnú jemnú zemiakovú kašu, ako ju pripravujú najlepší šéfkuchári. Môžete ho...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.