Forma na koláč štvorcová 15 x 36 cm Emile Henry granátovo červená
Kód: 346034Súvisiaci tovar

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 26 cm Táto okrúhla forma na...

Prémiová forma na koláče a quiche z radu Let’s Bake! o priemere 26 cm s odnímateľným dnom a...

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 24 cm Táto okrúhla forma na...
Podrobný popis
Keramická obdĺžniková štvorcová forma na tortu z červenej burgundské hliny. Určené na sladké a slané koláče, quiche, gratinované jedlá... Ideálne vysoké okraje zabezpečujú jednoduché používanie. Vysoko dekoratívny vzhľad umožňuje servírovanie priamo na stole.
Vďaka svojmu zloženiu uchováva keramika jedlo veľmi dlho teplé.
Nádobie značky Emile Henry s technológiou High Resistance® je odolné voči nárazom a poškriabaniu. Možno ho bez problémov piecť, zmrazovať, variť, krájať a nakoniec servírovať. Po vybratí z mrazničky ho môžete okamžite vložiť do rúry alebo mikrovlnnej rúry.
Dodatočné parametre
Kategória: | Pečiace formy |
---|---|
EAN: | 3289313460344 |
Farba: | Červená |
Materiál: | keramika |
Typ výrobku: | Forma na koláč |
Vnútorný povrch: | Keramika |

Luxusná červená forma na výrobu domáceho chleba. Hornú časť možno zároveň použiť ako misu na...

Forma na pečenie a servírovanie, na slané a sladké koláče a quichy. Vysoko odolná keramika,...

4 nádherné koláče, každý iný. Obsahuje miniatúrne verzie Fleur de Lis, Elegant Party, Cathedral a...

Obdĺžniková keramická forma na slané a sladké koláče, vyrobené vo Francúzsku. Vnútorné rozmery:...

Delikátna forma LOTUS je vznešená vysoká torta s pripravenými plátkami na vysoko estetické...

Forma ANNIVERSARY na dokonalú tortu klasického tvaru v limitovanej edícii. Forma na tortu Nordic...

Hladký kameň na pizzu na dokonale prepečenú pizzu, chlieb alebo pečivo. Vďaka použitému materiálu...

Hlboká forma na tortu s priemerom 25 cm je ideálna na prípravu ovocných a piškótových tort...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.