Kameň na pizzu hladký 37 cm čierna e-balenie, Emile Henry
Kód: 799524Súvisiaci tovar

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 26 cm Táto okrúhla forma na...

Prémiová forma na koláče a quiche z radu Let’s Bake! o priemere 26 cm s odnímateľným dnom a...
Podrobný popis
Hladký kameň na pizzu je jedinečný plech na pečenie vyrobený zo žiaruvzdornej keramiky. Umožňuje pripraviť lahodnú pizzu so zlatistou, chrumkavou kôrkou.
- Vaša pizza bude dokonale prepečená ako v tradičnej peci na pizzu. Hladký povrch je ideálny na miesenie a naťahovanie cesta, ako aj na zdobenie pizze. Zostáva už len vložiť ju do rúry, aby sa dosiahla pekná chrumkavá kôrka.
- Vďaka veľkým rukovätiam možno kameň na pizzu ľahko vybrať z rúry a servírovať na stôl.
- Praktický, udržuje pizzu horúcu priamo počas jedla a porcie môžete krájať priamo na keramickom povrchu.
- Všetky výrobky Emile Henry sú vyrobené vo Francúzsku.
- Priemer čierneho kameňa na pizzu je 36,5 cm a hmotnosť 2,6 kg. Maximálna teplota na použitie je 290 °C.
- Horúci výrobok sa nesmie rýchlo ochladzovať, napríklad studenou vodou.
- Špeciálne eshopové balenie na ochranu výrobku počas prepravy k zákazníkovi.
Dodatočné parametre
Kategória: | Pečiace formy |
---|---|
Záruka: | 10 let |
EAN: | 3289317995248 |

Jednoduchá príprava domáceho chleba. Táto forma, ktorá je výsledkom dvojročného výskumu, sa...

Nepřilnavá forma na pečení 6 malých bábovek ve tvaru domečků, výsledkem je vesnička a 6 dezertů...

Forma na pečenie a servírovanie, na slané a sladké koláče a quichy. Vysoko odolná keramika,...

Na pečenie a servírovanie, na slané a sladké koláče a quichy. Priemer 24 cm, výška 5 cm, objem...

Forma na pečenie a servírovanie, na slané a sladké koláče a quichy. Vysoko odolná keramika,...

Obdĺžniková forma na slané a sladké koláče, Made in France. 32 x 22 x 4 cm, vonkajšie rozmery 34...

Nelepiaca forma v tvare motýľa na bábovku. Forma na bábovku Nordic Ware je vyrobená v USA z...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.