Nôž Čínsky sekací PRO 18 cm, ZWILLING

Kód: 1002848
Akcia
Značka: ZWILLING
€164,30 –5 %
Nôž Čínsky sekací PRO 18 cm, ZWILLING
€164,30 –5 % €154,50
Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia

Týmto praktickým nožom ZWILLING pripravíte nielen tradičné ázijské jedlá, ale aj iné pokrmy, s ktorými sa môžete doslova pohrať a rozmaznávať seba aj svoju rodinu. Veľký čínsky kuchársky nôž s priemerom 18 cm je vhodný na krájanie mäsa a zeleniny. S týmto nožom sa dá pripraviť veľa ázijských jedál, či už ide o mäso alebo zeleninu. Kuchársky nôž štandardu ZWILLING® PRO, ktorý vďaka vysokej kvalite a jednoduchému používaniu ocenia amatérski kuchári aj profesionálni kuchári. Hlavné výhody spočívajú v špeciálnej oceli, ktorá má optimálny pomer uhlíka a chrómu a zaručuje dlhú životnosť a odolnosť noža. Čepeľ odolná proti korózii má perfektné rezné vlastnosti. Čepeľ čínskeho sekáčika zo série Pro ZWILLING® je vyrobená z jedného kusu ocele.

Detailné informácie

Podrobný popis

  • Má presné brúsenie a uľahčuje presnú prácu.
  • Sofistikovaná geometria noža znižuje silu potrebnú na každý rez.
  • Nôž bez námahy kĺže po bielej kapuste, bravčovom mäse alebo tofu.
  • Vďaka tvaru rukoväte sa čínsky kuchársky nôž pohodlne drží v ruke a dá sa s ním bezpečne pracovať.
  • Čepel z materiálu FRIODUR® tvrdeného ľadom pre mimoriadne dlhú životnosť a odolnosť proti korózii.
  • Sjedným kusom ocele - SIGMAFORGE® na pohodlnú prácu.
  • Ergonomická plastová rukoväť s tromi nitmi: Na pohodlnú a bezpečnú manipuláciu s nožom.

Dodatočné parametre

Kategória: Nože
Záruka: Doživotní na ocel
Farba: Čierna
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Séria: PRO
Typ výrobku: Nože
Zľava %%%: 30-60%
Rozmery (cm): 18 cm
Uhol ostrenia: 30° (15° na každej strane)
Materiál čepele: ZWILLING Sigmaforge® s technológiou FRIODUR
Výroba: Celý nôž je vykovaný z jedného kusu ocele (bez zvarov a spojov)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: