Univerzálny nôž PROFESSIONAL "S" 13 cm, ZWILLING

Kód: 1001496
Akcia
Značka: ZWILLING
€79,80 –9 %
Univerzálny nôž PROFESSIONAL "S" 13 cm, ZWILLING
€79,80 –9 % €72,20
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
22.5.2024
Možnosti doručenia

Univerzálny nôž so zúbkovaným ostrím a dĺžkou čepele 13 cm z dielne solingenských nožiarov Zwilling J.A. Exkluzívna kolekcia Pohlreich Selection.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zdeněk Pohlreich: "Zúbkovaná čepeľ je užitočná pri práci s jemnou zeleninou. Používame ho na rezanie s chirurgickou presnosťou.

Profesionálni kuchári (a šéfkuchári) si obľúbili osvedčený rad nožov Professional "S". Získal si ich dôveru svojou dokonalou kvalitou a teraz už tradičným full tang dizajnom noža s 3 robustnými nitmi. Nože sú vykované z jedného kusu ocele bez zvarov a spojov. Sú dokonale vyvážené a ľahko sa s nimi pracuje.

  • Speciálna zmes nehrdzavejúcej ocele Sigmaforge® - nôž je vykovaný z jedného kusu ocele
  • Friodur® - dlhotrvajúca ostrosť, ktorá sa ľahko obnovuje
  • ručné ostrenie a leštenie, laserová kontrola
  • náhradná ergonomická rukoväť z odolnej syntetiky s ochranou na 3 nity - chráni prsty a vyvažuje nôž
  • tvrdosť približne 57 HRC podľa Rockwellovej stupnice
  • životná záruka na výrobné chyby čepele
  • môže sa umývať v umývačke riadu, ale odporúča sa ručné umývanie 
  • najvyššiu kvalitu noža potvrdzuje podpis Zdeňka Pohlreicha, ktorý je vyrytý na čepeli noža
  • dĺžka čepele 13 cm
  • zostrené ostrie

 

 

 

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Nože
Záruka: Doživotní na ocel
Farba: Čierna
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Séria: Professional S
Typ výrobku: Nože
Dĺžka čepele (cm): 13
Materiál čepele: ZWILLING Sigmaforge® s technológiou FRIODUR
Uhol ostrenia: 30° (15° na každej strane)
Tvrdosť: 55-57 HRC Rockwellova stupnica
Výroba: Celý nôž je vykovaný z jedného kusu ocele (bez zvarov a spojov)
Rukoväť: Ergonomický bez rukávov z odolnej syntetiky s 3 nitmi

ZWILLING nůž s vroubkovaným ostřím

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: