🎄 VEŠKERÝ TOVAR MÁME SKLADOM V NAŠOM SKLADE, PRIPRAVENÝ NA ODOSLANIE. GARANTUJEME DORUČENIE DO VIANOC! 🎁

Zapekacia misa Ramequin Ø 10 cm slonová kosť, Emile Henry

Kód: 021010
€10,70
Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
17.12.2024
Možnosti doručenia

Misa na pečenie na správne prepečenie, ale aj estetické servírovanie. Krémová zapekacia miska Ramequin je ideálna na pečenie a na prípravu dezertov alebo malých porcií šalátu za studena.

  • Vďaka technológii HR Ceramic® sa ingrediencie varia rovnomerne bez vysušovania.
  • Vysoko odolná glazúra chráni misku pred poškriabaním a odštiepením a možno ju vložiť do umývačky riadu bez straty farby.
  • Vyrobené vo Francúzsku.
  • Vonkajší priemer 10 cm a výška 6,3 cm. Vnútorný priemer 8,8 cm a hĺbka 5,4 cm. Objem 250 ml.

Detailné informácie

Podrobný popis

Keramická smotanová zapekacia miska 9 cm z burgundské hliny .Vďaka svojim rozmerom je to dokonale univerzálna miska na jednohubky. Na suflé, malé koláče.

  • Je priamo určená na pečenie a zapekanie, na slané aj sladké. Raňajky podávanie studených jedál, podávanie kompótov, zmrzliny s ovocím. Misky sa dajú použiť aj na dipy, nachos, orechy, aby sa umocnil celý zážitok z jedla.
  • Vysoko dekoratívny dizajn umožňuje servírovanie priamo na stole.
  • Keramika vďaka svojmu zloženiu uchováva jedlo veľmi dlho teplé alebo po vychladnutí studené.
  • Riad Emile Henry s technológiou High Resistance® je odolný voči nárazom aj poškriabaniu.
  • Môže sa ľahko piecť, zmrazovať, krájať a nakoniec aj podávať.
  • Po vybratí z mrazničky ju môžete okamžite vložiť do rúry alebo mikrovlnnej rúry, ale nie naopak, misa sa nesmie umiestniť na sporák alebo iný zdroj priameho tepla.

Dodatočné parametre

Kategória: Zapekacie Misy a Misky
Záruka: 10 let
Farba: Béžová
Materiál: keramika
Typ výrobku: Misky na pečenie
Vnútorný povrch: Keramika

Emile Henry představení firmy

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: