🎄 VEŠKERÝ TOVAR MÁME SKLADOM V NAŠOM SKLADE, PRIPRAVENÝ NA ODOSLANIE. GARANTUJEME DORUČENIE DO VIANOC! 🎁

Zapekacia misa Ramequin Ø 8,5 cm žltá Provance, Emile Henry

Kód: 901008
€9,50 –6 %
Zapekacia misa Ramequin Ø 8,5 cm žltá Provance, Emile Henry
€9,50 –6 % €8,90
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
17.12.2024
Možnosti doručenia

Misa na pečenie na správne prepečenie, ale aj estetické servírovanie. žltá zapekacia misa Ramequin je ideálna na pečenie, ako aj na studenú prípravu dezertov alebo malých porcií šalátu.

  • Vďaka materiálu HR Ceramic® sa suroviny pripravujú rovnomerne bez vysušovania.
  • Vysoko odolná glazúra chráni misku pred poškriabaním a odštiepením a možno ju vložiť do umývačky riadu bez straty farby.
  • Vyrobené vo Francúzsku.
  • Vonkajší priemer 8,5 cm a výška 7,1 cm. Vnútorný priemer 7,2 cm a hĺbka 6,5 cm. Objem 170 ml.

Detailné informácie

Podrobný popis

Keramická žltá zapekacia miska 8,5 cm z burgundské hliny.Vďaka svojim rozmerom je to absolútne univerzálna miska na jednorazové pokrmy. Na suflé, malé žemle.

  • Je priamo určená na pečenie a gratinovanie, na slané aj sladké. Raňajky podávanie studených jedál, podávanie kompótov, zmrzliny s ovocím. Misky sa dajú použiť aj na dipy, nachos, oriešky, ktoré umocnia celý zážitok z jedla.
  • Vysoko dekoratívny vzhľad umožňuje servírovanie priamo na stole.
  • Keramika vďaka svojmu zloženiu udrží jedlo veľmi dlho teplé, po vychladnutí alebo studené.
  • Nádobie Emile Henry s technológiou High Resistance® je odolné voči nárazom a poškriabaniu.
  • Môže sa bez problémov piecť, zmrazovať, krájať a nakoniec podávať.
  • Po vybratí z mrazničky ho môžete okamžite vložiť do rúry alebo mikrovlnnej rúry, ale nie naopak, pokrm nesmie byť umiestnený na sporáku alebo inom zdroji priameho tepla.

Dodatočné parametre

Kategória: Zapekacie Misy a Misky
Záruka: 10 let
Materiál: keramika
Typ výrobku: Misky na pečenie

Emile Henry představení firmy

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: