Forma na chlieb Emile Henry veľká 40 x 16 cm granátovo červená e-bal

Kód: 349503
€124,90
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
6.12.2024
Možnosti doručenia

Upečte si čerstvý domáci chlieb bez konzervačných látok. Prevoňajte svoj domov neopakovateľnou vôňou čerstvo upečeného chleba. Veľká forma na pečenie chleba Emile Henry umožňuje piecť veľké a objemné bochníky (až 1,5 kg), ktoré sa dajú ľahko nakrájať na rovnaké plátky. Ak chcete zmeniť chuť a štruktúru chleba (bezlepkový, ražný atď.), môžete zmiešať rôzne múky. Vďaka klenutému veku zo žiaruvzdornej keramiky vytvára forma na pečenie domáceho chleba rovnaké podmienky ako tradičná pec na chlieb so správnou úrovňou vlhkosti počas pečenia, aby sa dosiahla zlatistá, chrumkavá kôrka s mäkkým a vzdušným vnútrom. Rebrá na dne zabraňujú prilepeniu bochníka a malé rukoväte uľahčujú manipuláciu. Podstavec sa zmestí do veka, aby sa dal ľahko uskladniť. Hmotnosť 3 kg, vonkajšia dĺžka 39 cm, vonkajšia šírka 16,5 cm, vonkajšia výška 15 cm, vnútorná dĺžka 33,5 cm, vnútorná šírka 13 cm, vnútorná výška 14 cm, celkový objem 4,5 l. Granátovo červená domáca forma na chlieb. Špeciálne odolné balenie pre e-shopy, ktoré eliminuje poškodenie počas prepravy.

Detailné informácie

Podrobný popis

Jednoduchá príprava poctivého domáceho pečiva zo zaručených surovín. Francúzska keramika od Emile Henry zaručuje, že vo forme bude počas pečenia ideálna vlhkosť a konštantná teplota, takže upečený chlieb bude krásne nadýchaný s chrumkavou kôrkou.

  • Rozmery: 39,5 x 16 x 15 cm
  • Objem: 2,6 l
  • Materiál: burgundská hlina, glazúra
  • Farba: granátovo červená

Dodatočné parametre

Kategória: Pečiace formy
Záruka: 10 let
Farba: Červená
Rozmery: 32 cm
Materiál: keramika
Typ výrobku: Formy na pečenie
Vnútorný povrch: Keramika
Dĺžka: 39,5 cm
Výška: 15 cm
Hĺbka: 16 cm
Rúra: ÁNO (300 °C)
Gril: ÁNO (300 °C)

Emile Henry představení firmy

Toustový chléb snadno a rychle s Emile Henry

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: