Forma na koláč štvorcová 15 x 36 cm Emile Henry granátovo červená
Kód: 346034Súvisiaci tovar

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 14 cm Táto okrúhla forma na...

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 26 cm Táto okrúhla forma na...

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 20 cm Táto okrúhla forma na...
Podrobný popis
Keramická obdĺžniková štvorcová forma na tortu z červenej burgundské hliny. Určené na sladké a slané koláče, quiche, gratinované jedlá... Ideálne vysoké okraje zabezpečujú jednoduché používanie. Vysoko dekoratívny vzhľad umožňuje servírovanie priamo na stole.
Vďaka svojmu zloženiu uchováva keramika jedlo veľmi dlho teplé.
Nádobie značky Emile Henry s technológiou High Resistance® je odolné voči nárazom a poškriabaniu. Možno ho bez problémov piecť, zmrazovať, variť, krájať a nakoniec servírovať. Po vybratí z mrazničky ho môžete okamžite vložiť do rúry alebo mikrovlnnej rúry.
Dodatočné parametre
Kategória: | Pečiace formy |
---|---|
EAN: | 3289313460344 |
Farba: | Červená |
Materiál: | keramika |
Typ výrobku: | Forma na koláč |
Vnútorný povrch: | Keramika |

Vynikajúca forma na luxusnú tortu v tvare hradu z piesku, modrá farba formy evokuje spomienky na...

Atraktívna forma na krásnu tortu v tvare slávnostného venca. Forma na bábovku Nordic Ware je...

Delikátna forma LOTUS je vznešená vysoká torta s pripravenými plátkami na vysoko estetické...

S formou Stacked Heart vytvoríte krásnu tortu v nezvyčajnom trojvrstvovom tvare srdca, ktorú...

Tácka na pečenie lineckých koláčov, mletých koláčov alebo sendvičov - bez jediného rozmočeného...

Hlboká forma na tortu s priemerom 25 cm je ideálna na prípravu ovocných a piškótových tort...

Forma na pečenie a servírovanie, na slané a sladké koláče a quichy. Vysoko odolná keramika,...

Forma na pečenie a servírovanie, na slané a sladké koláče a quichy. Vysoko odolná keramika,...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.