Dóza na ocot/olej Emile Henry okrúhla 0,45 l slonová kosť
Kód: 020216Súvisiaci tovar
Keramická nádoba na maslo dokonale chráni maslo pred svetlom a zbytočným pôsobením vzduchu a...
Štýlová kameninová miska Mikasa s hravým motívom zelených listov s priemerom 21 cm. Ideálna na...
Keramická misa Basin od Emile Henry, vyrobená vo Francúzsku z burgundskej hliny. Rozmery misky sú...
Keramická misa Basin od Emile Henry, vyrobená vo Francúzsku z burgundskej hliny. Rozmery misky sú...
Štýlová kameninová miska Mikasa Coupe s dekoratívnym modrým mozaikovým vzorom s priemerom 21 cm....
Stylová kameninová miska Mikasa Coupe s motívom geometrických listov s priemerom 21 cm. Ideálna...
Stylová kameninová miska Mikasa Coupe so žlto-modrým geometrickým vzorom s priemerom 21 cm....
Veľká doska na krájanie a servírovanie pečiva. Ideálna na grilovanie.
Podrobný popis
Pohár na olej alebo ocot s praktickým lievikom, vďaka ktorému môžete veľmi presne dávkovať pri príprave marinády alebo šalátového dresingu. Lievik má na vrchu uzáver, aby bol obsah čo najviac chránený. Keramická nádoba na ocot alebo olej je vhodná aj na skladovanie panenského olivového oleja, ktorý si vyžaduje tmu a stálu teplotu okolo 20 °C. Krémová okrúhla nádoba na ocot alebo olej.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Dózy na olej a ocot |
|---|---|
| Záruka: | 10 let |
| EAN: | 3289310202169 |
| Farba: | Béžová |
| Typ výrobku: | Nádoby na olej/ocot |
| Objem (ml): | 450 ml |
| Vnútorný povrch: | Keramika |
Nalievač na ocot alebo olej značky Emile Henry. Sada obsahuje korkovú a kovovú časť.
Vďaka tme vo vnútri vydrží ocot alebo olej dlhšie kvalitný, keramika je najlepší materiál na...
Vďaka tme vo vnútri vydrží ocot alebo olej dlhšie kvalitný, keramika je najlepší materiál na...
Vďaka tme vo vnútri vydrží ocot alebo olej dlhšie kvalitný, keramika je najlepší materiál na...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
