Forma na medové plásty zlatá 2,3 l , NORDIC WARE
Kód: 85477Súvisiaci tovar

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 26 cm Táto okrúhla forma na...

Vychutnajte si pečenie ako profesionál – s formou WOLL Let’s Bake 24 cm Táto okrúhla forma na...

Prémiová forma na koláče a quiche z radu Let’s Bake! o priemere 26 cm s odnímateľným dnom a...
Podrobný popis
Jedinečný tvar buchty, ktorý zaujme každého. Výsledný koláč možno rozdeliť na 19 jednotlivých koláčov.
Veľká objemová forma postavená na klasický koláč zo 4 vajec a 450 g múky, ktorý potom v rúre vyplní formu približne do 3/4 jej výšky a vybehne až po okraj. Tuhšie typy koláčov, ktoré nevybiehajú (a nepretekajú), možno použiť vo väčšom množstve.
Ak si nie ste istí množstvom cesta pri prvom použití novej formy, odporúčame vložiť pod formu v rúre papier na pečenie pre prípad, že by cesto počas pečenia pretieklo :-)
- hliníkový odliatok s nepriľnavým povrchom (potraviny neprichádzajú do kontaktu s hliníkom)
- Zdravotne bezpečné
- Objem: 2,3 litra
- 10 rokov záruka
- Rozmery:29,5 x 29,5 x 5,7 cm
Dodatočné parametre
Kategória: | Pečiace formy |
---|---|
EAN: | 0011172854773 |
Farba: | Zlatá |
Materiál: | Kovaná kovová zliatina |
Typ výrobku: | Formy na pečenie |
Objem (ml): | 2,3 l |

Obdĺžniková keramická forma na slané a sladké koláče, vyrobené vo Francúzsku. Vnútorné rozmery:...

Luxusná nepriľnavá forma na bábovku talianskej značky Guardini MARQUISE, forma, ktorá...

Atraktívna forma na krásnu tortu v tvare slávnostného venca. Forma na bábovku Nordic Ware je...

FLEUR DE LIS forma na kráľovskú tortu s motívom kvetu ľalie. Forma na buchty Nordic Ware je...

Forma ANNIVERSARY BRAIDED na luxusnú bundtovú tortu s pleteným tvarom. Limitovaná edícia pri...

Vlnitý dizajn CHIFFON je sofistikovaný a elegantný. Forma na buchty Nordic Ware je vyrobená v USA...

FROZEN forma na snehové vločky pre 6 exkluzívnych malých bundt koláčov. Forma na buchty Nordic...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.