Grilovací kôš, perforovaný, na zeleninu a huby, 30x30 cm, nerezová oceľ, RÖSLE
Kód: 25080Súvisiaci tovar

Ochrana proti vetru a striekajúcej vode, ako aj držiak na grilovacie špízy v jednom zariadení Na...

Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...

Dve panvice so smaltovaným povrchom na pečenie alebo zapekanie.

Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...

Hliníkový grilovací rošt s priemerom 45 cm. Vďaka klasickej štruktúre a použitému materiálu dlho...

Udící prkénko z olše pro dokonale připravené a lehce zauzené ryby nebo jemné maso. Rozměry...
Podrobný popis
Vyrobené z perforovanej nehrdzavejúcej ocele na priamy prenos tepla na grilované potraviny. Dve bočné zapustené rukoväte na pohodlné prenášanie v grilovacích rukaviciach. Na použitie na grile a v rúre.Rozmery 33x30 cm a hĺbka 6 cm sú dostatočné pre väčšie množstvá zeleniny, húb, zemiakov a iných malých kúskov, pri ktorých je prepadávanie cez rošt nežiaduce.
Dodatočné parametre
Kategória: | Grilovacie stojany |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
EAN: | 4004293250803 |
Farba: | Strieborná |
Materiál: | nehrdzavejúca oceľ |
Typ výrobku: | Grilovacie stojany a koše |
Vnútorný povrch: | Nerezová oceľ |
Hmotnosť (kg): | 0,69 |
Dĺžka (mm): | 330 |
Šírka (mm): | 295 |
Výška (mm): | 60 |
Použitie:: | grilovanie zeleniny, kreviet, húb |
Položka bola vypredaná… |

Grilovacie špízy sú vyrobené z gastronomickej nehrdzavejúcej ocele. Plochý tvar zabezpečuje, že...

Grilovacia miska z nehrdzavejúcej ocele na grilovanie bez priameho ohrevu na zachytávanie a...

Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka masívnej hrúbke 11 mm.

Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek z jelšového dreva, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka...

Dgrilovací stojan na grilovanie rebier alebo obrátený ako kôš na pečenie pečene.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.