Grilovací kôš, perforovaný, na zeleninu a huby, smaltovaný, RÖSLE
Kód: 25085Súvisiaci tovar

Hliníkový grilovací rošt s priemerom 45 cm. Vďaka klasickej štruktúre a použitému materiálu dlho...

Ochrana proti vetru a striekajúcej vode, ako aj držiak na grilovacie špízy v jednom zariadení Na...

Jednoduché grilovanie slaniny, dĺžka 20 cm, smaltovaná oceľ.

Dve panvice so smaltovaným povrchom na pečenie alebo zapekanie.

Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...

Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...

Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...
Podrobný popis
Vyrobené z perforovanej smaltovanej ocele na priamy prenos tepla na grilované potraviny. Na použitie na grile a v rúre. Hodí sa do dvojdielnej súpravy plného grilovacieho koša, kde všetky nádoby môžu tvoriť plný kruh s priemerom 48 cm.Rozmery: polomer 24 cm a hĺbka 5,5 cm na grilovanie zeleniny, húb, zemiakov a iných malých kúskov, pri ktorých je prepadnutie cez rošt nežiaduce.
Dodatočné parametre
Kategória: | Grilovacie stojany |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
EAN: | 4004293250858 |
Farba: | Strieborná |
Materiál: | Kov |
Typ výrobku: | Grilovacie stojany a koše |
Vnútorný povrch: | Smalt |
Zľava %%%: | 10-20 % |
Hĺbka (mm): | 55 |
Šírka (mm): | 415 |
Dĺžka (mm): | 238 |
Použitie:: | grilovanie zeleniny, kreviet, húb |

Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek z jelšového dreva, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka...

Praktický stojan s dvoma funkciami: ako držiak na grilovanie rebier alebo naopak ako kôš na...

Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka masívnej hrúbke 11 mm.

Dgrilovací stojan na grilovanie rebier alebo obrátený ako kôš na pečenie pečene.

Ideálne na kuracie mäso na pečenie aj grilovanie. Obsahuje 250ml nádobu na marinádu a vývar...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.