Grilovacia marinovacia striekačka 30 ml, OUTDOORCHEF
Kód: 14.491.44Súvisiaci tovar
Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...
Udící prkénko z olše pro dokonale připravené a lehce zauzené ryby nebo jemné maso. Rozměry...
Držiak na veko na jednoduchšie a príjemnejšie grilovanie, ale aj na ochranu veka pred...
Oboustranná litinová grilovací deska s žebrováním a hladkým povrchem. Multifunkční a velice...
Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...
DUAL SMOKING BOX je vhodný na údenie alebo ľahké údenie na plynovej grilovacej stanici alebo na...
Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...
Podrobný popis
Marináda je dôležitou, ale často podceňovanou súčasťou prípravy dokonale ochuteného mäsa. Marináda je zodpovedná za chuť zvonka, potom marináda dodá chuť aj vnútri. Intenzívnejšiu chuť mäsa možno dosiahnuť len nastriekaním marinády dovnútra, navyše mäso je šťavnatejšie a jemnejšie. Marináda sa vstrekuje do mäsa na viacerých miestach pomocou marinovacej striekačky. Tento profesionálny nástroj nestojí veľa a má veľkú pridanú hodnotu. Preto sa ju oplatí kúpiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Grilovacie stojany |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Farba: | Čierna |
Materiál: | Kov |
Typ výrobku: | Marinovacie striekačky |
Praktický stojan s dvoma funkciami: ako držiak na grilovanie rebier alebo naopak ako kôš na...
Ideálny doplnok na grilovanie celých rýb, ako sú pstruhy, sihy, makrely alebo zubáče.
Dgrilovací stojan na grilovanie rebier alebo obrátený ako kôš na pečenie pečene.
Ideálne na kuracie mäso na pečenie aj grilovanie. Obsahuje 250ml nádobu na marinádu a vývar...
Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek z jelšového dreva, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.