Grilovacia marinovacia striekačka 30 ml, OUTDOORCHEF
Kód: 14.491.44Súvisiaci tovar

Hliníkový grilovací rošt s priemerom 45 cm. Vďaka klasickej štruktúre a použitému materiálu dlho...

Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...

Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...

Litinový grilovací rošt o průměru 54 cm. Díky klasické struktuře a použitému materiálu drží...

Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...

Dve panvice so smaltovaným povrchom na pečenie alebo zapekanie.
Podrobný popis
Marináda je dôležitou, ale často podceňovanou súčasťou prípravy dokonale ochuteného mäsa. Marináda je zodpovedná za chuť zvonka, potom marináda dodá chuť aj vnútri. Intenzívnejšiu chuť mäsa možno dosiahnuť len nastriekaním marinády dovnútra, navyše mäso je šťavnatejšie a jemnejšie. Marináda sa vstrekuje do mäsa na viacerých miestach pomocou marinovacej striekačky. Tento profesionálny nástroj nestojí veľa a má veľkú pridanú hodnotu. Preto sa ju oplatí kúpiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Grilovacie stojany |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Farba: | Čierna |
Materiál: | Kov |
Typ výrobku: | Marinovacie striekačky |

Praktický stojan s dvoma funkciami: ako držiak na grilovanie rebier alebo naopak ako kôš na...

Ideálny doplnok na grilovanie celých rýb, ako sú pstruhy, sihy, makrely alebo zubáče.

Grilovacia miska z nehrdzavejúcej ocele na grilovanie bez priameho ohrevu na zachytávanie a...

Ideálne na kuracie mäso na pečenie aj grilovanie. Obsahuje 250ml nádobu na marinádu a vývar...

Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek z jelšového dreva, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka...

Grilovacie špízy sú vyrobené z gastronomickej nehrdzavejúcej ocele. Plochý tvar zabezpečuje, že...

Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka masívnej hrúbke 11 mm.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.