Grilovací rošt na 4 veľké zemiaky, RÖSLE
Kód: 25081Súvisiaci tovar

Udící prkénko z olše pro dokonale připravené a lehce zauzené ryby nebo jemné maso. Rozměry...

Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...

Jednoduché grilovanie slaniny, dĺžka 20 cm, smaltovaná oceľ.

Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...

Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...

Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...

DUAL SMOKING BOX je vhodný na údenie alebo ľahké údenie na plynovej grilovacej stanici alebo na...
Podrobný popis
Praktický držiak na nepriame pečenie štyroch celých zemiakov na prílohu. Zemiaky by sa mali pred dopečením na vrchu rozkrojiť a naplniť maslom, syrom, slaninou, bylinkami... jednoducho čímkoľvek, na čo máte chuť a chuť zemiakov sa k tomu bude hodiť.
Zemiaky uvarte rovnomerne zvnútra aj zvonka.
2 rukoväte na jednoduchú manipuláciu.
Na použitie na grile s vekom.
Vhodné pre grily od 47 cm/18,5 palca.
Dodatočné parametre
Kategória: | Grilovacie stojany |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
EAN: | 4004293250810 |
Farba: | Strieborná |
Materiál: | nehrdzavejúca oceľ |
Typ výrobku: | Grilovacie stojany a koše |
Hmotnosť (kg): | 0,39 |
Dĺžka (mm): | 465 |
Šírka (mm): | 95 |
Výška (mm): | 55 |
Použitie:: | grilovacie náčinie |

Ideálny doplnok na grilovanie celých rýb, ako sú pstruhy, sihy, makrely alebo zubáče.

Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek z jelšového dreva, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka...

Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka masívnej hrúbke 11 mm.

Dgrilovací stojan na grilovanie rebier alebo obrátený ako kôš na pečenie pečene.

Praktický stojan s dvoma funkciami: ako držiak na grilovanie rebier alebo naopak ako kôš na...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.