Grilovací rošt na rebierka a pečienky 40x20 cm, RÖSLE
Kód: 25070Súvisiaci tovar

Jednoduché grilovanie slaniny, dĺžka 20 cm, smaltovaná oceľ.

Dve panvice so smaltovaným povrchom na pečenie alebo zapekanie.

Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...

Oboustranná litinová grilovací deska s žebrováním a hladkým povrchem. Multifunkční a velice...

Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...

Litinový grilovací rošt o průměru 54 cm. Díky klasické struktuře a použitému materiálu drží...

Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...
Podrobný popis
Praktický stojan s dvoma funkciami: ako držiak na grilovanie rebier alebo naopak ako kôš na pečenie pečene alebo akéhokoľvek veľkého mäsa pripravovaného na grile alebo v rúre. Vďaka praktickým bočným držadlám môžete všetko pohodlne a bezpečne prepravovať naraz. Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele pre jednoduché umývanie v umývačke riadu a dlhú životnosť.
Dĺžka: 40 cm Šírka: 20,5 cm Výška: 10,5 cm
Dodatočné parametre
Kategória: | Grilovacie stojany |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Farba: | Strieborná |
Materiál: | nehrdzavejúca oceľ |
Typ výrobku: | Grilovacie stojany a koše |
Zľava %%%: | 10-20 % |
Hmotnosť (kg): | 0,866 |
Dĺžka (mm): | 433 |
Šírka (mm): | 212 |
Výška (mm): | 110 |
Použitie:: | rebrá na grile |

Grilovacie špízy sú vyrobené z gastronomickej nehrdzavejúcej ocele. Plochý tvar zabezpečuje, že...

Pripravujú sa v nej celé kurčatá, veľké pečienky alebo rebrá, všetko. Dômyselný stojan z...

Grilovací stojan na pečenie štyroch celých zemiakov na prílohu a ich následné plnenie a pečenie.

Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek z jelšového dreva, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka...

Ideálne na kuracie mäso na pečenie aj grilovanie. Obsahuje 250ml nádobu na marinádu a vývar...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.