Šálka na espresso Ritzenhoff Genussklasse 97 ml s podšálkou od Christine Kordes
Kód: 3721003Súvisiaci tovar
Pravé jenské sklo, nemecký originál od výrobcu s tradíciou od roku 1887. Ručne fúkané varné sklo,...
Očarujte každý okamih s kávou NACHTMANN NOBLESSE BARISTA CAPPUCCINO / FLAT WHITE - jedinečná...
Podrobný popis
Šálka a podšálka na epresso Ritzenhoff Genussklasse od dizajnérky Christine Kordes. Mäkké línie a monochromatické povrchy sú výzvou pre vizuálne návyky a prebúdzajú predstavivosť vďaka bielemu priestoru - šálka na espresso, ktorá symbolizuje viacero možností.
- Priemer šálky: 5,7 cm | Podšálka: 11,7 cm
- Výška: šálka: 6,3 cm | podšálka: 1,5 cm
- Celkový objem 97 ml
- Materiál: porcelán
- možno umývať v umývačke riadu
Je to pocit bezpečia, ktorý majú všetky horúce nápoje spoločný. Môžu vás spomaliť, inšpirovať, prebudiť alebo potešiť vašu dušu. Svojou rozmanitosťou chutí priťahujú všetky typy znalcov ako hrejivé útočisko pokoja. A dodávajú ten správny drive ranným rituálom, príjemným rozhovorom a času pre seba. Všetko v závislosti od nálady, preferencií a dennej doby. ""Genussklasse" je venovaná týmto chvíľam dobrej nálady a pozýva vás, aby ste si prišli dobiť baterky svojimi mnohostrannými návrhmi - niekedy jasne štruktúrovanými, inokedy štýlovo hravými, vždy pripravenými po ruke.
Kávový hrnček s objemom 335 ml, vyrobený z porcelánu. Hrnček je súčasťou série Ritzenhoff...
Kávový hrnček s objemom 335 ml, vyrobený z porcelánu. Hrnček je súčasťou série Ritzenhoff...
Kávový hrnček s objemom 335 ml, vyrobený z porcelánu. Hrnček je súčasťou série Ritzenhoff...
Štýlová súprava na espresso pozostávajúca zo šálky a podšálky. Je zdobená nezvyčajnými vzormi od...
Sada 4 hrnčekov na čaj, kávu alebo varené víno. Krištáľové sklo odolné voči vriacej vode....
Sada 2 hrnčekov na čaj, kávu alebo varené víno. Krištáľové sklo odolné voči vriacej vode....
Sada 2ks hrnčekov na čaj, odolných voči vriacej vode. Brilantne číry a luxusný bavorský...
Noblesse espresso alebo doppio poháre sú stelesnením luxusu a precízneho remeselného spracovania...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.