Grilovací rošt na rebierka a pečienky 40x20 cm, RÖSLE
Kód: 25070Súvisiaci tovar
Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...
Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...
Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...
Oboustranná litinová grilovací deska s žebrováním a hladkým povrchem. Multifunkční a velice...
DUAL SMOKING BOX je vhodný na údenie alebo ľahké údenie na plynovej grilovacej stanici alebo na...
Nerezový box na údenie alebo na dymovú arómu v plynových griloch VIDERO G3, G3s, G4, G4s.
Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...
Podrobný popis
Praktický stojan s dvoma funkciami: ako držiak na grilovanie rebier alebo naopak ako kôš na pečenie pečene alebo akéhokoľvek veľkého mäsa pripravovaného na grile alebo v rúre. Vďaka praktickým bočným držadlám môžete všetko pohodlne a bezpečne prepravovať naraz. Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele pre jednoduché umývanie v umývačke riadu a dlhú životnosť.
Dĺžka: 40 cm Šírka: 20,5 cm Výška: 10,5 cm
Dodatočné parametre
| Kategória: | Grilovacie stojany |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| EAN: | 4004293250704 |
| Farba: | Strieborná |
| Materiál: | nehrdzavejúca oceľ |
| Typ výrobku: | Grilovacie stojany a koše |
| Zľava %%%: | 10-20 % |
| Hmotnosť (kg): | 0,866 |
| Dĺžka (mm): | 433 |
| Šírka (mm): | 212 |
| Výška (mm): | 110 |
| Použitie:: | rebrá na grile |
Grilovacie špízy sú vyrobené z gastronomickej nehrdzavejúcej ocele. Plochý tvar zabezpečuje, že...
Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka masívnej hrúbke 11 mm.
Ideálny doplnok na grilovanie celých rýb, ako sú pstruhy, sihy, makrely alebo zubáče.
Ideálne na grilovanie, najmä bravčového mäsa. S marinovacou striekačkou OUTDOORCHEF môžete v...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
