Nádoba na kuchynské náčinie, slonovinová kosť, 14 cm, Emile Henry
Kód: 020218Súvisiaci tovar

Na pečenie a podávanie, na slano aj na sladko. Vysoko odolná keramika, vyrobené vo Francúzsku, 10...

Na pečenie a podávanie, na slano aj na sladko. Vysoko odolná keramika, vyrobené vo Francúzsku, 10...

Na pečenie a podávanie, na slano aj na sladko. Vysoko odolná keramika, vyrobené vo Francúzsku, 10...

Na pečenie a podávanie, na slano aj na sladko. Vysoko odolná keramika, vyrobené vo Francúzsku, 10...

Misa na pečenie na správne prepečenie, ale aj estetické servírovanie. Krémová zapekacia miska...

Misa na pečenie na správne prepečenie, ale aj estetické servírovanie. žltá zapekacia misa...

Pekáčsky riad a nádoby na pečenie a servírovanie, na slané a sladké. Vysoko odolná keramika,...

Misa na pečenie na správne prepečenie, ale aj estetické servírovanie. Žltá zapekacia misa...
Podrobný popis
Vyrobená vo Francúzsku z keramiky HR®, zostane stabilná bez ohľadu na hmotnosť alebo umiestnenie kuchynských nástrojov. Skosený okraj uľahčuje vyberanie vloženého kuchynského náčinia. Dva vyvýšené hrebene vnútri nádoby zabraňujú náhodnému premiešaniu náčinia.
Dodatočné parametre
Kategória: | Nádoby na potraviny |
---|---|
Záruka: | 10 let |
EAN: | 3289310202183 |

Sklenica je navrhnutá tak, aby predĺžila životnosť ovocia a zeleniny až 2x. S objemom 3,2 litra...

Keramická nádoba na maslo chráni maslo pred svetlom a zbytočným pôsobením vzduchu a vytvára vo...

Sklenená okrúhla nádoba na skladovanie potravín v chladničke alebo mrazničke s dokonale tesniacim...

Štýlová sada dvoch fliaš na olej a ocot KitchenCraft Idilica v krémovej farbe je perfektným...

Krátky popis: Elegantná kuchynská dóza KitchenCraft Idilica v zelenej farbe s vekom z bukového...

Misa na uskladnenie s korkovým vekom je keramická nádoba vyrobená z prírodných materiálov. Je...

Vákuový uzáver na víno pre Zwilling Fresh & Save elektrickú vákuovú pumpu. Ideálne na uchovávanie...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.