Grilovacia marinovacia striekačka 30 ml, OUTDOORCHEF
Kód: 14.491.44Súvisiaci tovar
Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...
Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...
Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...
Litinový grilovací rošt o průměru 54 cm. Díky klasické struktuře a použitému materiálu drží...
Udící prkénko z olše pro dokonale připravené a lehce zauzené ryby nebo jemné maso. Rozměry...
Litinový grilovací rošt o průměru 40 cm. Díky klasické struktuře a použitému materiálu drží...
Podrobný popis
Marináda je dôležitou, ale často podceňovanou súčasťou prípravy dokonale ochuteného mäsa. Marináda je zodpovedná za chuť zvonka, potom marináda dodá chuť aj vnútri. Intenzívnejšiu chuť mäsa možno dosiahnuť len nastriekaním marinády dovnútra, navyše mäso je šťavnatejšie a jemnejšie. Marináda sa vstrekuje do mäsa na viacerých miestach pomocou marinovacej striekačky. Tento profesionálny nástroj nestojí veľa a má veľkú pridanú hodnotu. Preto sa ju oplatí kúpiť.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Grilovacie stojany |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| EAN: | 7611984022341 |
| Farba: | Čierna |
| Materiál: | Kov |
| Typ výrobku: | Marinovacie striekačky |
Pripravujú sa v nej celé kurčatá, veľké pečienky alebo rebrá, všetko. Dômyselný stojan z...
Ideálne na kuracie mäso na pečenie aj grilovanie. Obsahuje 250ml nádobu na marinádu a vývar...
Grilovacie špízy sú vyrobené z gastronomickej nehrdzavejúcej ocele. Plochý tvar zabezpečuje, že...
Dgrilovací stojan na grilovanie rebier alebo obrátený ako kôš na pečenie pečene.
Grilovacie náčinie na grilovanie sypkých a drobných potravín, zeleniny, húb alebo morských...
Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka masívnej hrúbke 11 mm.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
