Grilovacia marinovacia striekačka 30 ml, OUTDOORCHEF
Kód: 14.491.44Súvisiaci tovar
Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...
Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...
Či už ide o chlieb, pizzu, tarte flambée... Pórovitý povrch absorbuje vlhkosť z cesta a výsledok...
Udící prkénko z olše pro dokonale připravené a lehce zauzené ryby nebo jemné maso. Rozměry...
Litinový grilovací rošt o průměru 54 cm. Díky klasické struktuře a použitému materiálu drží...
DUAL SMOKING BOX je vhodný na údenie alebo ľahké údenie na plynovej grilovacej stanici alebo na...
Keramický kameň na prípravu pizze v rúre. Možno ho použiť na prípravu domáceho pečiva. Rozmery (v...
Podrobný popis
Marináda je dôležitou, ale často podceňovanou súčasťou prípravy dokonale ochuteného mäsa. Marináda je zodpovedná za chuť zvonka, potom marináda dodá chuť aj vnútri. Intenzívnejšiu chuť mäsa možno dosiahnuť len nastriekaním marinády dovnútra, navyše mäso je šťavnatejšie a jemnejšie. Marináda sa vstrekuje do mäsa na viacerých miestach pomocou marinovacej striekačky. Tento profesionálny nástroj nestojí veľa a má veľkú pridanú hodnotu. Preto sa ju oplatí kúpiť.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Grilovacie stojany |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| EAN: | 7611984022341 |
| Farba: | Čierna |
| Materiál: | Kov |
| Typ výrobku: | Marinovacie striekačky |
| Číslo výrobku: | 14.491.44 |
| skl_poz: | 1-0 |
6 dvojitých špajlí na zabránenie pretáčaniu vrátane stojana
Praktický stojan s dvoma funkciami: ako držiak na grilovanie rebier alebo naopak ako kôš na...
Sada 2 ks grilovacích a údiacich dosiek, ktoré sa dajú opakovane použiť vďaka masívnej hrúbke 11 mm.
Ideálny doplnok na grilovanie celých rýb, ako sú pstruhy, sihy, makrely alebo zubáče.
Grilovacie špízy sú vyrobené z gastronomickej nehrdzavejúcej ocele. Plochý tvar zabezpečuje, že...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
